Over mij

20160926-bijgesneden

Welkom op mijn See So website.

Graag wil ik me eerst aan jullie voorstellen.

Mijn naam is Sandra Blom en ik ben super enthousiast over de producten!

Nooit had ik gedacht dat ik met deze producten zou gaan werken. Ik was er al zo vaak voor gevraagd, maar zei altijd dat dit niets voor mij zou zijn. Natuurlijk wil ik graag dat mijn huis schoon is, maar het is niet mijn hobby om het schoon te maken. Ik denk dat veel dames en ook heren zich hierin zullen herkennen.

Tot de dag dat er een oud-collega bij mij op de koffie kwam. Ze vroeg mij om  handcrème of boter. Vol verbazing keek ik hoe ze de handcrème op mijn ramen smeerde. Vervolgens kreeg zij met 2 doeken mijn ramen helemaal schoon en glanzend. Wow, als dit zo makkelijk gaat dan ben ik zo klaar, dit bespaart heel veel tijd en het werkt super makkelijk. Ik was zo enthousiast, helemaal toen ze vertelde dat ik hier ook mee kon werken.

Voor mij is het een hele goede combinatie met mijn andere bedrijf. Ik word er heel blij van dat ik zoveel mensen kan helpen. Iedereen heeft tegenwoordig een volle agenda met werken, kinderen van school halen, sporten enz. Met deze producten zul je merken dat je de helft van je tijd bespaart.

Natuurlijk hebben we nog meer dan deze twee doeken. Het hele assortiment kun je op mijn pagina terugvinden onder het kopje Producten.

Alle BiBBi producten zijn gemaakt van een hoogwaardige microvezel, welke niet verkrijgbaar zijn in de detailhandel of webwinkels.

Een groot voordeel van deze producten is dat je verder geen schoonmaakmiddelen meer nodig hebt, wat een stuk beter is voor het milieu.

De producten mogen tot 60 graden gewassen worden, maar op een lagere temperatuur kan ook. Alle producten mogen in de droger, maar moeten zonder wasverzachter gewassen worden.

Graag geef ik een presentatie over de producten tijdens een gezellige avond of een dagdeel bij u thuis. Op verzoek kan ik ook een één op één presentatie geven.